lots1.jpg

FORMEX 2012

Formex – den största inredningsmässan för nordisk design. Här möts dryga 850 utställare, 25 000 nationella och internationella besökare och över 850 mediarepresentanter under några hektiska dagar.

Ute är marken äntligen täckt av snö och det är så härligt, som vi har väntat!  Men nu helt plötsligt så har vårkänslorna börjat komma, som det alltid gör efter några dagars besök på Formex. Montrarna var fyllda med härlig textil och keramik i underbara vårfärger och dekorerade med lökar som hör våren till.

lots1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Porslinet från Lots Living på bilden ovan kommer in i vår, visst är färgerna underbara! Vi tar även in en ljus blå färg och en hel del andra färger i stora te muggar.


Jag kommer här visas lite bilder från mässan, hoppas Ni njuter lika mycket som vi gjorde.

Bild

1. Härliga former i vaser från House Doctor….

2. Tolix klassiska metallstolar har tillverkats sedan 1930-talet. Än idag sker del av produktionen för hand av skickliga hantverkare i den franska byn Autun. Stolarna är stapelbara och finns i ett flertal färger och modeller, så snygga.

3. Fanns så mycket härligt att se och uppleva på mässan. Hela tre dagar var jag där i år för att hinna med att gå igenom alla hallar, träffa leverantörer och lägga order. Några nya leverantörer som vi hoppas kunna ta in är  bl.a Green Gate som länge har varit en stor favorit hos mig.

4. Spännande lampor som är ett samarbete mellan Watt & Veke och Jimmy Schönning, lampan "Somkai" där 10% av intäkterna går till ett hem för HIV-positiva barn i staden Lopuri, norr om Bangkok. Vilket spännande projekt!

5. Härliga smycken från Bud To Rose ( Diddi)

 

 Det här var bara ett litet axplock av allt det härliga från mässan, nu är det bara att sätta sig ner och planera våren och sommarens budget så vi får in alla spännande nyheter från Trademark, House Doctor, Himla, Linum, Ceannis, Roberts Radio, Artwood, Mateus och mycket mycket merRedan i början på februari börjar nyheter att ramla in. 

Välkomna!

Text: Cattis Tärnström

housedoctorformex1.jpg

ny_bild1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gre1.jpg

 

 

 

 

 

&n
bsp;

 

 

 

 

 

 


 

  wattochveke1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

diddi.jpg

 

 

 

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *